Szolgáltatásaink

Társasház zökkenőmentes működésének biztosítása:

A társasházak életében fontos a stabil gazdasági helyzet, hiszen a számlák kifizetése és az esetleges váratlan vagy tervezett felújítás is nagy költségekkel járhat. A megbízható működéshez nélkülözhetetlen az előrelátó, hatékony, és a legfontosabb, a tulajdonosi szemléletű gazdálkodás.
Mi ebben segítünk Önöknek, hiszen mi minden általunk kezelt házra úgy tekintünk, mintha mi is ott laknánk.  

Gazdasági feladatok ellátása:

A társasházak könyvelését, adminisztrációs feladatait teljes körűen ellátjuk. Számítógépen történő könyvelésünk naprakész, időpont egyeztetés után bármikor, bármelyik tulajdonos megtekintheti.

Értékmegőrzés és költségtudatos gazdálkodás:

Különös figyelmet fordítunk az állagmegőrzésre, mert a folyamatos karbantartás-, állagmegóvás költségei jelentősen kedvezőbbek, mint az utólagos, nagy költség igényű felújítások. Felkutatjuk és javaslatot teszünk a legjobb műszaki megoldásokra, ügyelve a költséghatékonyságra.

Együttműködés, személyes gondoskodás:

Célunk szoros, rendszeres együttműködés kialakítása a tulajdonosokkal és a számvizsgáló bizottsággal, hogy a felmerülő igényekről, feladatokról a legpontosabb képet kapjuk.
Személyesen is felmérjük a társasházban keletkezett hibákat, hiszen így tudunk megfelelő és kompromisszum kész javaslatokat ajánlani.  Aktívan részt veszünk a problémák megoldásában, és éjjel-nappal a vészhelyzetek elhárításában.

Hatékony kintlévőség kezelés:

Jelen gazdasági helyzetben, a sajnos gyakran előforduló tulajdonosi tartozások negatívan befolyásolják a társasház működését, és akadályozhatják a számlák időben történő kifizetését. Ezért ennek a problémának a megoldását kiemelten kezeljük.
A tulajdonosi egyenlegek rendszeres ellenőrzése mellet a késedelmesen fizető tulajdonostársakat személyesen megkeressük, majd írásban is felszólítjuk. Ezek eredménytelensége esetén, haladéktalanul, törvényi szabályzók betartása mellett, jogi útra tereljük a nem fizető tulajdonosok ügyét.

Pályázati és hitel lehetőségek:

A nagyobb felújítási munkálatok anyagi fedezetének biztosítása nagy terhet jelenthet a társasház tulajdonosainak. A pályázatokon elnyerhető, vissza nem térítendő támogatások, jelentős segítséget adhatnak. Közös képviseletünk ismeri, és nyomon követi az aktuális pályázati lehetőségeket. Kapcsolatban állunk a helyi önkormányzattokkal és figyelemmel kísérjük az állam és az Európai unió által biztosított lehetőségeket is.

Részvételi szándék esetén előkészítjük, benyújtjuk, és végig kísérjük a pályázati anyagot. Igény esetén banki hitel felvételéhez szükséges adminisztrációk elkészítésében is állunk rendelkezésükre.

 

 

 

Weblap készítés: APdesign Apdesign responsive weboldalkészítés