Társasházkezelés

Tevékenységi körünk társasházak kezelése, közös képviselet.

Azzal a célkitűzéssel alakult a Bergerek Kft., hogy a két évtizedes tapasztalatot tovább vigye családi vállalkozás formájában. Az általunk kezelt társasházak némelyike már több mint 20 éve az érdekeltségi körünkbe tartozik. Ezt a felgyülemlett tudást, gyakorlatot igyekszünk a partnereink szolgálatába állítani, melyhez törvény által előírt, és megszerzett képesítés is segítségükre van. Fontosnak tartjuk, hogy teljes körű, megbízható, magas színvonalú, ügyfélorientált szolgáltatást nyújtsunk társasházaink részére, aminek az egyik elengedhetetlen feltétele a folyamatos kapcsolattartás.

Célunk

Arra törekszünk, hogy az általunk kezelt házaknak gazdasági helyzete stabil, kiegyensúlyozott valamint a tulajdonosok számára is áttekinthető legyen. Hiszünk abban, hogy legfőbb feladatunk a társasház működésének biztosítása, valamint a közösség érdekeinek képviselete.
Az eltelt évek folyamán valamennyi szakmában sikerült olyan kapcsolatokat kiépíteni szakmánként több vállalkozóval és céggel, melyeket kimagasló minőségű munkájuk, tulajdonosokkal szembeni emberi hozzáállásuk, korrektségük, az elvárható rendelkezésre állás valamint esetenként a házak anyagi helyzetét toleráló türelem jellemez.

Célunk, hogy az általunk kezelt társasházak olyan állapotban legyenek, amibe mi is bármikor szívesen beköltöznénk.

Lindenberger Balázs
ügyvezető

Weblap készítés: APdesign Apdesign responsive weboldalkészítés